ABS-Maskin AS er importør og distributør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen.

Hovedkontoret ligger i Mjøndalen og produktene blir markedsført gjennom uavhengige forhandlere og egne salgskonsulenter over hele landet. Vi har også knyttet til oss selvstendige servicepartnere i flere landsdeler.

ABS-Maskin AS er en betydelig leverandør innen sine nisjeområder. Firmaet har vært engasjert i maskiner og utstyr siden 1983. Salgsprogrammet omfatter i det vesentlige mini- og kompakt-anleggsmaskiner, og øvrig maskinelt utstyr for bygg- og anleggsbransjen.

Våre hovedrepresentasjoner

Kompaktgravemaskiner fra Takeuchi, Japan. Disse gravemaskinene blir i Norge markedsført under navnet ABS.

Thwaites, Europas ledende produsent av mini- og kompaktdumpere.

Terra AG, en betydelig sveitsisk produsent av ”No Dig” produkter som er den internasjonale betegnelsen på maskiner konstruert for arbeid under bakkenivå. Programmet omfatter bl.a. hydraulisk drevne, styrbare borerigger samt maskiner og utstyr for rehabilitering av vann- og kloakksystemer.  Utstyr for å trekker kabler og rør fra Jakob Thaler og blåsepistoler fra Zeitler.

Kort historie

Tidlig på åttitallet ble Oscar Skotvedt Maskin AS avdeling for anleggsmaskiner besluttet solgt. Leder for denne avdelingen var Hans-Olav Arnesen. Sammen med tre kollegaer, kjøpte Arnesen virksomheten og etablerte ABS-Maskin AS i leide lokaler i Mjøndalen.

Kort tid etter at firmaet var etablert ble kontakt opprettet til Takeuchi i Nagano, dengang verdens pionerer på minigravere. En kontakt som har betydd mye for begge parter.